sâmbătă, 18 aprilie 2015

Would you dare?

                  Avalansa de vesti,momente,emotii.Le intelege greu,le prelucreaza lent,incearca sa gaseasca mereu un vinovat.Dar poate nu e asa?Poate nu exista un vinovat?Poate nici macar mai multi...
                Oamenii sunt asa multi si asa diferiti...iar si mai important,cei care tin la ei sunt si mai multi si mai diferiti.Suntem marcati de evenimentele tragice sau radiind de euforie din viata apropiatilor,dar trecem cu vederea traumele nestiute ale necunoscutilor.Cine hotaraste cate pietre si pe ce taler sa le adauge evenimentelor ?
                Totul tine de ochii privitorului.Daca eu vad unicorni pufosi galopand pe plaiuri roz ,iar tu traiesti intr-o lume de smoala fumeganda ,noi doi nu traim in universuri diferite...ci detinem retine diferite,imaginile se proiecteaza in diverse si diverse alte coordonate.
                Oricat de tare doare asta,nimeni nu e de neinlocuit,desi toti sunt unici...si mai tare-nu poti oferi unui om ceea ce el nu vrea sa primeasca.
                Timpul este cel mai bun doctor,vindeca rani,da uitarii vieti,modeleaza minti si transforma energia in cu totul alta maniera ca in trecut.
                Cand te loveste un asemenea uragan de informatii,te opresti din visat si gandesti.Judeci cu mintea ta, intamplarile provocate de altcineva,o alta Logica...si undeva apare eroare.
Nu poti intelege ce nu depinde exclusiv de tine...iar,din pacate,foarte putine evenimente din viata proprie si personala tin exclusiv de noi...
                                 
                                        Clar, Prezentul este cel mai dilatat timp!
Aici traiesti cele mai intense emotii,aici cunosti cei mai importanti oameni,aici esti cea mai avansata varianta a ta din toate timpurile ,timpurile traite de tine.
             
                    Si totusi,viata ta de om are Trecut,ireparabil,irecuperabil,...Prezent,palpabil,personal,...si un Viitor-prereparabil,infinit...

                     Intr-o utopie,Trecutul si Viitorul ar trebui sa fie opuse,sa nu mai repeti greselile,sa nu mai cauti oamenii aceia,sa nu mai adopti aceeasi pozitie prejudicioasa.
In realitate,Trecutul si Viitorul sunt ca doi frati in oglinda,se tin strans de mana,ochii le stralucesc in tandem.
               De tine tine sa ai puterea sa desparti fratii astia,sa te lase sufletul sa rupi asa legatura.
                                                         
                                                        Would you dare?
                                     

         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu