miercuri, 18 martie 2015

Oameni

             Iubesc oamenii,iubesc sa-i ascult,sa-i invat,sa-i inteleg,sa-i modelez...involuntar poate.
             Pot sa citesc dincolo de cuvinte , transmit incredere privind adanc in ochi,scriu apasand sigur fiecare tasta,respir in acelasi ritm cu respiratia interlocutorului.
            Sunt prezenta-fizic,psihic,emotional.Asta ii subjuga,ii provoaca sa dea tot,sa fie pacientul perfect compliant.
            Tu trebuie sa ii proiectezi o holograma fara defect,el va avea obligatia sa se ridice macar la nivelul la care incearca sa o atinga.
            Tu ai sarcina de a transmite siguranta,putere,libertate,incredere,de a fi un izvor nesecat de energie,el are posibilitatea de a alege,de a te schimba pe o sursa mai apta.Cu cat mai mult ii oferi,cu atat mai adictiv va deveni.
            Tu aduni ganduri,manageriezi trairi,controlezi emotii ,insumezi cuvinte frumoase si le scazi pe cele murdare...iar la sfarsit i le asezi elegant pe o tava rece de metal, care ii reflecta fara defect fiecare aspect al fiintei sale-cutele sufletului,curbele creierului,si rugozitatile fizice.
            Tu ai avantajul ca poti clasa fiecare informatie in cutiuta ei si ai capacitatea ca,la sfarsit,sa culegi din salata asta de amintiri,fetisuri si irealizari exact ce nu gaseste el in haosul acela de idei fara scurtcircuite.
           Tu ai pozitia avantajoasa,a analizatorului,desi bineinteles,el trebuie sa te vada ca pe un partener ce ii imparaseste share-ul total subiectiv,tipic.
                                              Atat trebuie sa vada.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu